Nvidia kommer inte att strypa crypto-mining prestanda med Founders Edition korten



Nvidia har i ett uttalande förklarat att Founders Edition-korten inte kommer att eftersträva LHR(Lite Hash Rate)-filosofin för framtida kort. 

Tillgången på grafikkort har under det senaste året varit dålig och nu har Nvidia denna vecka meddelat att Geforce RTX 3060 Ti, RTX 3070 och RTX 3080 kommer att släppas i nya versioner med kryptovalutabegränsningar från och med slutet av maj. Detta innebär att Ethereums hash-rate har minskats med hälften Korten är markerade med förkortningen "LHR" (Lite Hash Rate) i både namnet och på förpackningen. Founders Edition-korten kommer inte att att få denna behandlin

Det förväntas att NVIDIA i början av juni kommer att lansera två nya grafikkort i Geforce RTX 3000-serien, nämligen RTX 3080 Ti och RTX 3070 Ti. Enligt rapporter är den förstnämnda lämplig för fler kärnor och 2 GB extra grafikminne, medan den senare får ytterligare kärnor och snabbare minne.

Europeiska kunder kommer dock inte påverkas i praktiken då Founders Edition-korten brukar vara sällsynta sedan Nvidia stängde dörrarna till den digitala butiken i Oktober.

Kommentarer

Populära inlägg